Vi gör allt och lite till

Vi kan mycket och vi hjälper gärna till. Nedan kan du läsa om några av de tjänster vi erbjuder.

Konsulttjänster

Vi har en lång erfarenhet och djup kompetens och inom IT och systemutveckling. Vi arbetar med de senaste teknologierna för att på ett så effektivt sätt som möjligt förvandla våra kunders behov och idéer till i praktiken väl implementerade systemlösningar.

Genom att kombinera vår verksamhetsförståelse inom ekonomi, budgetering, kalkyler, OLF, produktion och projekt med modern teknik kan vi snabbt och inom budget leverera systemlösningar som effektiviserar våra kunders verksamhet. Vi arbetar med välkända kunder inom tillverkningsindustri, skog, energi, fastigheter och offentlig sektor.

Vi levererar tjänster inom följande områden:

  • Beslutsstöd, datalager och rapportering. Vi har arbetat med mer än 100 heltäckande projekt inom beslutsstöd där merparten involverat vår egen produkt INSIKT.
  • Systematiserad hyressättning och hyresförhandlingar.
  • Systemutveckling. Våra certifierade utvecklare deltar i olika faser i ett systemutvecklingsprojekt- från arkitektur och säkerhet till gränssnittsrelaterade frågor.
  • Utbildning/Seminarier/Workshops. Vi erbjuder anpassade utbildningar, seminarier och workshops.

Supporttjänster

Vi tillhandahåller support- och underhållsavtal av INSIKT för att bl.a. ge kunder tillgång till nya versioner av INSIKT och för att hjälpa kunder och partners att implementera, drifta och använda de olika produkterna.

Supportärenden kan rapporteras via e-post eller telefon. Varje ärende registreras i vårt supportsystem. Om ärendet gäller en fråga som inte ”first-line” support kan besvara eller lösa, eskaleras ärendet vidare i organisationen. Support erbjuds i tre olika nivåer, allt efter kundens behov

Molntjänster

Vi erbjuder våra produkter i form av molntjänster, ni får tillgång till programmen snabbt och enkelt online. Allt som behövs är en terminal och en fungerande internetuppkoppling.

Fördelar med våra molntjänster:

  • Skalbarhet för anpassning till förändrade behov
  • Ingen investering i hård- eller mjukvara
  • Enkel och bekymmersfri användning
  • Hög säkerhet och tillgänglighet

Det är dags att ta din verksamhet till nya nivåer.

Boka en personlig presentation

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi för att bestämma en passande tid. Under en demo visar vi hur våra kunder får nytta av INSIKT Analys.