Kunskapsbank

Artiklar

Att göra en lönebudget

Hur gör man egentligen en bra lönebudget? Att budgetera lön är alltid en utmaning men som tur är har vi väldigt mycket erfarenhet i området. Därför har vi valt att samla några av våra erfarenheter i en artikel.

Hur gör man en träffsäker projektkalkyl?

Ett projekt har många rörliga delar. Hur bör man egentligen gå till väga för att driva ett så effektivt och lönsamt projekt som möjligt?

Kan maskininlärning ge träffsäkrare kalkyler?

Machine learnings användningsområden och frekvens ökat avsevärt under det senaste decenniet . Men kan tekniken nyttjas för att skapa träffsäkrare analyser?

Beslutsstöd i byggbranschen

Det är lätt att föreställa sig en pressad situation där det har blivit något fel i en formel, och slutraden helt enkelt inte stämmer.

Kommer snart

Ny partner: Elecosoft

Trimma och Elecosoft erbjuder nu en integrerad lösning för kalkylering och projektuppföljning för att möte det ökade behovet inom bygg- och installationsbranschen.

Går det att bekämpa en pandemi med data?

Kan man bekämpa en pandemi med hjälp av data? Det krävs förstås mycket mer än så, men data har visat sig spela en viktig roll i hur arbetet mot pandemin sett ut.

Hittar man rätt vill man aldrig lämna

Christopher har arbetat hos oss i 10 år och vi hoppas på (minst) 10 till. Hör hans historia här.

Bakom kulisserna på INSIKT Målstyrning

Läs om arbetet bakom, och framtiden för produkten samt hur BDX använder sig av målstyrning idag.

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev

Det är dags att ta din verksamhet till nya nivåer.

Boka en personlig presentation

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi för att bestämma en passande tid. Under en demo visar vi hur våra kunder får nytta av våra produkter.