Graduateprogrammet

Tar du examen i vår inom exempelvis industriell ekonomi, systemvetenskap eller datavetenskap? Vi söker nu flera nya talanger som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt!

Vi är Trimma

På Trimma brinner vi för att effektivisera våra kunders vardag. Vi består av omkring 80 personer som alla är överens om att fatta beslut på magkänsla tillhör gårdagen. Vi hjälper istället företag att fatta smarta beslut som grundar sig i data, detta gör vi genom våran egenutvecklade beslutsstödsprodukt INSIKT. Vi stöttar företag i allt från att sätta mål och planera till analys och projekthantering. Vi söker nu nyexaminerade till våra kontor i Umeå, Göteborg, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Vårt graduateprogram

I vårt graduateprogram får du möjligheten att blanda utbildning med arbete för att på bästa möjliga sett komma ut i arbetslivet. Programmet pågår under sex månader där du och dina nya kollegor får lära er det ni behöver för att börja en karriär inom just den rollen ni finner mest intressant. Utöver en platt organisation där vi värnar om att hjälpa varandra, kommer du att få en personlig mentor som finns med dig under programmets gång som kan dela med sig av tips och svara på frågor. Vårt graduateprogram utförs i samarbete med Visma och du kommer under programmets gång få möjligheten att resa och träffa andra graduates inom koncernen. Våra tidigare graduates har bland annat besökt Visma-kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. 

Vilken roll passar dig bäst?

Verksamhetskonsult

Vi tror att du som söker rollen drivs av att arbeta kundnära med rådgivning, projektledning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Vidare ser vi att du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och professionellt. I din roll har du ofta en nära kontakt med kunden. Ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga är egenskaper vi värderar högt. Vi ser även gärna att du:

  • Har en examen inom exempelvis industriell ekonomi, system-/datavetenskap
  • Har ett stort intresse för IT, teknik och verksamhet 
  • Har en stor vilja att utvecklas inom ditt arbete och våra lösningar
  • Att ha grundläggande kunskaper i Microsoft-plattformen är meriterande och då framförallt SQL Server
  • Talar svenska och engelska obehindrat

Utvecklare

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom datavetenskap eller systemvetenskap. En bakgrund som systemutvecklare och/eller erfarenhet av databasutveckling är meriterande. Vi utvecklar på Microsoftplattformen ASP.net i C# kombinerat med moderna Javascript-ramverk såsom TypeScript och React. God kunskap i Microsoft SQL Server ser vi som meriterande, då det är vår databasmotor.

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för produktutveckling samt affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att jobba agilt. Utöver detta ser vi att du som person har en god samarbetsförmåga och trivs med att jobba nära dina kollegor. Du bör också vara noggrann och ansvarstagande för att kunna arbeta självständigt om så behövs.

Account Manager

I denna tjänst är din utbildningsbakgrund inte det viktigaste, men för att ”kunna språket” tror vi att det kan vara en fördel om du har en civilekonomutbildning i bagaget. Vi tror att du är en säljande person, där du är van att knyta långsiktiga och förtroendefulla relationer. Du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift, framför allt på svenska, men även på engelska till viss del. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vi är ett högpresterande team och förväntar oss därför att även du motiveras av att prestera och göra goda resultat. För att vi alla ska trivas med varandra är det viktigt att du har drivet att arbeta självständigt, samtidigt som du självklart kan samarbeta och är en anpassningsbar, social och smidig person. Hos oss har vi ett öppet och positivt sinne, vilket vi kommer att värdesätta även hos dig. Rollen kräver framför allt att du har en stark vilja att göra affärer, ett stort engagemang och driv, i kombination med att du är strukturerad och uthållig. På Trimma har vi historiskt sett haft en väldigt låg personalomsättning och vi tror och hoppas att även du vill arbeta länge med att utveckla och driva Trimma fortsatt framåt och i tillväxt.

Några av förmånerna

KOMPETENSUTVECKLING

Som anställd har du stora möjligheter till ständig utveckling. Vi är verksamma i många branscher och möjligheten till att specialisera sig inom det som intresserar just dig är stort. Alla erbjuds ett internt mentorskapsprogram och alla hjälper varandra till framgång. 

FRISKVÅRD

Vi värnar om våra kollegors fysiska och psykiska välmående. Flertalet gemensamma aktiviteter i form av gruppträning, friluftsliv och tävlingar anordnas. Utöver det erbjuder Trimma ett generöst friskvårdsbidrag.

FLEXIBEL VARDAG

I arbetet mot att bli den bästa arbetsgivaren inom de marknader vi verkar inom är vi på Trimma väldigt måna om våra anställda. För att få hela livspusslet att gå ihop erbjuds allt från flexibla arbetstider och arbetsplats till föräldralön och friskvård. Hos oss får du även möjligheten att själv välja varifrån du vill arbeta.

SOCIALA AKTIVITETER

Vi har kul ihop! Det gäller både på och utanför arbetsplatsen. Årliga konferensresor anordnas till intressanta platser, spelkvällar, roliga afterworks och spontana aktiviteter genomförs frekvent. Initiativ till sociala aktiviteter är varmt välkomna och ett högt deltagande tyder på att vi har kul tillsammans.

Börja din resa

Senaste ansökningsdag 28 februari

Märk din ansökan med ”Graduate” samt den roll och ort du vill söka.

Håll dig uppdaterad

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail via länken nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.