Verksamhetskonsult till Trimma i Göteborg

OM OSS

Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och projekt. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 70 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Våra kunder finns i alla branscher, till exempel fastigheter, myndigheter, processindustrier, försäljning och tjänstesektorn. Trimma ägs sedan 2016 av Visma AS i Norge.

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta i ett team där styrkan är att alla kollegor arbetar med samma typ av lösningar och där alla lär av varandra och samarbetar i projekt? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma växer starkt och söker en erfaren, ambitiös och duktig beslutstödskonsult till vårt moderna kontor mitt i stan. Tillsammans ger vi kunden den bästa BI-lösningen på marknaden.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som verksamhetskonsult arbetar du i kundprojekt nära dina kollegor med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. Arbetet sker i projektform och innefattar kravhantering, analys, arkitektur, design, utveckling samt testning. Du har en central och bred roll med varierande arbetsuppgifter och arbetar både självständigt och i team direkt mot kunden. Vidare är du involverad i hela processen, från säljstöd till utveckling och förvaltning av olika BI-lösningar. Projekten ger dig möjligheten att lära känna många spännande företag och verksamheter inom olika branscher.

Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Göteborg.

DIN PROFIL

I denna tillsättning tror vi att flera olika profiler kan matcha våra förhoppningar. Vi tror exempelvis att du kan komma ifrån en bakgrund inom systemutveckling, där det är meriterande att även ha erfarenhet av databasutveckling i SQL. Alternativt att du har en akademisk bakgrund inom ekonomi, teknik eller statistik. Det är meriterande om du har erfarenhet av beslutstödsarbete, budget och prognoser eller goda kunskaper i Excel/SQL.

För att trivas i rollen som verksamhetskonsult ska du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt samt vara noggrann och ansvarstagande.

DIN ANSÖKAN

Ansökan sker via Bravura.