Våra partners

Elecosoft
Elecosoft är ett av de ledande företagen inom utveckling av programvaror anpassade för bygg- och installationsbranschen. Med sina branschspecifika IT-verktyg förenklar och förbättrar de arbetet med kalkylering, planering, genomförande och uppföljning för stora som små organisationer. Elecosoft arbetar ständigt med att vidareutveckla effektiva lösningar som möjliggör produktiva samarbeten i och mellan företag.
Läs mer
Stratsys
Stratys är en SaaS (Softwear As A Service) -plattform för alla som ska planera, genomföra och följa upp. Oavsett om du ska ta fram strategiska planer för en hel organisation, arbeta med era kvalitetsprocesser eller säkerställer riskhantering hjälper Stratsys dig och din organisation från planering till genomförande och slutligen analys.
Läs mer
Quinyx
Quinyx erbjuder en molnbaserad plattform som gör det enkelt för arbetsgivare och medarbetare att planera scheman, optimera bemanning efter behov och skapa engagemang i organisationer. Företaget har drygt 200 anställda och huvudsaklig kundbas i Europa med kontor i Storbritannien, Sverige, Finland, Tyskland, Norge, Danmark, USA och Nederländerna. Plattformen har över 500 000 användare i fler än 30 länder. Bland kunderna finns stora arbetsgivare såsom Coor, Espresso House, McDonalds, Filmstaden, Capio och Hemtex.
Läs mer