Trimmas Graduateprogram – Systemutvecklare

Tar du examen i vår inom system-/datavetenskap och vill starta din karriär som utvecklare av IT-system? Trimma söker nu flera nya talanger som vill vara med på vår tillväxtresa!

På Trimma brinner vi för att effektivisera våra kunders vardag. Vi utvecklar, säljer och implementerar marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt. Till vårt kontor i Umeå söker vi nu nyexade kandidater till rollen som utvecklare.

Om rollen

Som utvecklare på Trimma blir du en viktig del av vårt utvecklingsteam. Teamet ansvarar för utveckling och underhåll av vår egenutvecklade webbaserade beslutsstödsprodukt INSIKT. Som utvecklare hos oss jobbar du ”full stack” i moderna ramverk på Microsofts utvecklingsplattform. Det finns även möjlighet till ett tätare samarbete med vår konsultorganisation och våra kunder. Arbetet sker i tätt samarbete med andra utvecklare, UX-/interaktionsdesigners, arkitekter och produktägare. Rollen innefattar bland annat följande områden:

 • Frontend och backendutveckling
 • Säkerställa hög kodkvalitet
 • Utföra och arbeta strukturerat med tester
 • Delta i scrum-processer och andra teamaktiviteter
 • Skriva systemdokumentation
 • Medverka i utvecklingsprojekt och förbättringsarbeten

Vi söker kandidater till vårt utvecklingsteam. Om du är intresserad av ny teknologi och strävar efter att utveckla högkvalitativa produkter med kunden i fokus kommer du trivas hos på Trimma! 

Vi söker dig som:

 • Har en kandidat- och/eller masterexamen inom datateknik, systemvetenskap, programvaruteknik eller motsvarande.
 • Har goda grundläggande programmeringskunskaper som du förvärvat via utbildning, men även arbete eller fritidsprojekt inom programmering är starkt meriterande. 
 • Goda kunskaper inom något/flera av följande områden:
  .Net/ ASP.Net/ C#/ SQL/ HTML/ CSS/ JavaScript/ React
 • Obehindrat kan kommunicera på svenska och engelska

Vi tror att du som söker rollen som utvecklare hos oss är en lagspelare som motiveras av att arbeta i grupp, samtidigt som du trivs bra med att ta stort eget ansvar. Då rollen som utvecklare till stor del handlar om problemlösning ser vi att du är flexibel och kreativ i ditt sätt att tänka och agera. Vidare trivs du i en dynamisk miljö och brinner för att sätta dig in i ny teknologi. 

Sista ansökningsdag är söndag 28 februari räkna med att höra från oss kort därefter.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att i första hand kontakta Daniel Hellström CTO/Utvecklingschef: Daniel.Hellstrom@trimma.se

Vad erbjuder Trimma och Visma?

På Visma har vi stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att du som nyexad har mycket att tillföra vår koncern, likväl som att du hos oss får möjlighet att arbeta nära seniora och kompetenta ledare och kollegor som kan bidra till din utveckling. På Visma äger vi hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Vi har över 800.000 företagskunder i både privat och offentlig sektor. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar och utveckling i olika riktningar beroende på vad just du brinner för! Den här rekryteringsprocessen är en del i vår gemensamma graduate-satsning där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter över bolagsgränserna och lära känna Visma ur ett bredare perspektiv.

Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något vi är stolta över. Som en av Europas ledande IT-koncerner är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens mjukvara för effektivare företag. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i R&D. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser. 

Vill du vara med oss på denna resa?

Skicka din ansökan till:
jobb@trimma.se

Märk din ansökan med ”Graduateprogram Systemutvecklare”

Vill du veta mer om programmet eller se andra tjänster inom Visma koncernen? Klicka här