Trimmas Graduateprogram – Verksamhetskonsult Göteborg, Sundsvall & Örnsköldsvik

Tar du examen i vår inom exempelvis industriell ekonomi eller system-/datavetenskap? Vill du starta din karriär som verksamhetskonsult inom IT-system? Trimma söker nu flera nya talanger som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt!

På Trimma brinner vi för att effektivisera våra kunders vardag. Vi utvecklar, säljer och implementerar marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt. Till våra kontor i Göteborg, Sundsvall och Örnsköldsvik söker vi nu nyexade kandidater till rollen som verksamhetskonsult.

Om rollen

Som verksamhetskonsult arbetar du själv eller i team i nära samarbete med kunderna. Teamet ansvarar för att uppnå hög leverans och kvalitet samt utformar kundernas beslutsstödssystem efter deras behov. Du kommer vara bolagets ansikte utåt och kontaktperson för såväl nya som befintliga kunder. I din roll för du dialoger internt med såväl andra verksamhetskonsulter, utvecklare samt med sälj och marknad. Våra lösningar bygger vi på Microsofts Business Intelligence-plattform tillsammans med vår egenutvecklade beslutsstödsprodukt INSIKT.

Dina projekt kan vara av både längre och kortare karaktär och genomförs oftast på Trimmas kontor, men med inslag av att träffa dina kunder på plats hos dem. Som konsult har du även ett kommersiellt perspektiv i din roll genom att kontinuerligt identifiera nya affärsmöjligheter och hjälpa till att driva våra kunders förbättringar av sina verksamhetsprocesser. Om du lockas av en fri och IT-intensiv roll som genomsyras av kundkontakter och omväxling tror vi att du kommer trivas väldigt bra hos oss på Trimma! 

Vi söker dig som:

  • Har en examen inom exempelvis industriell ekonomi, system-/datavetenskap
  • Har ett stort intresse för IT, teknik och verksamhet 
  • Har en stor vilja att utvecklas inom ditt arbete och våra lösningar
  • Att ha grundläggande kunskaper i Microsoft-plattformen är meriterande och då framförallt SQL Server
  • Talar svenska och engelska obehindrat

Vi tror att du som söker rollen drivs av att arbeta kundnära med rådgivning, projektledning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Vidare ser vi att du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och professionellt. I din roll har du ofta en nära kontakt med kunden. Ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga är egenskaper vi värderar högt.

Sista ansökningsdag är fredag 21 maj räkna med att höra från oss kort därefter!

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att i första hand kontakta Stefan Sehlstedt, VD: stefan.sehlstedt@trimma.se

Vad erbjuder Trimma och Visma?

Trimma är en del av Visma. På Visma har vi stort förtroende för juniora talanger. Vi är övertygade om att du som nyexad har mycket att tillföra vår koncern, likväl som att du hos oss får möjlighet att arbeta nära seniora och kompetenta ledare och kollegor som kan bidra till din utveckling. På Visma äger vi hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Vi har över 800.000 företagskunder i både privat och offentlig sektor. Detta skapar möjlighet till många framtida karriärvägar och utveckling i olika riktningar beroende på vad just du brinner för! Den här rekryteringsprocessen är en del i vår gemensamma graduate-satsning där du får möjlighet att knyta värdefulla kontakter över bolagsgränserna och lära känna Visma ur ett bredare perspektiv. Graduateprogrammet innehåller ett flertal nätverks- och kompetensträffar med graduates från andra Visma bolag tillsammans med Trimmas egna upplägg för graduateprogrammet med allt från utbildningar till aktivt deltagande i kundprojekt.

Vår starka tillväxt, vår lönsamhet och våra konkurrenskraftiga villkor är något vi är stolta över. Som en av Europas ledande IT-koncerner är det för oss självklart att ligga i framkant inom morgondagens mjukvara för effektivare företag. Vi är idag ledande inom Cloud-teknologi och en stor del av koncernens omsättning återinvesteras årligen i R&D. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser.

Vill du vara med oss på denna resa? Skicka din ansökan till:
jobb@trimma.se

Märk din ansökan med ”Graduateprogram Verksamhetskonsult”