Vi är Trimma

Vår historia

Trimma grundades 2003 i Umeå och påbörjade då utvecklingen av det som idag är INSIKT. Sedan dess har vi vuxit stadigt och finns idag i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg och sysselsätter drygt 70 medarbetare. Vår handplockade kompetens gör oss till en ledande leverantör av beslutsstöd och vi har idag genomfört mer än 400 beslutsstödsprojekt inom flertalet olika branscher. Sedan 2016 är vi även en del av Visma-koncernen.

Ett modernt
företag

Ända sedan grundandet har vi fyllt våra kontor med handplockad kompetens för att alltid leverera högsta kvalitet. Idag är vi en samling människor som alla är överens om att fatta beslut enbart på magkänsla tillhör gårdagen. Vi hjälper istället våra kunder att fatta beslut som grundar sig i data. Vi kännetecknas av vår flexibilitet, vårt snabbfotade sätt men framförallt att vi utgår från laget och gör allt detta möjligt, tillsammans.

Idag har vi över

0
installationer
0
användare
0
anställda

Snabb fakta

FYRA KONTOR

Idag finns vi på fyra platser i Sverige: Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg.

HANDPLOCKAD KOMPETENS

Vi har sedan starten alltid sett till att fylla våra kontor med de bästa människorna som finns – både i och utanför kontoren.

KOMBINERAD KUNSKAP INOM IT OCH VERKSAMHET

Förutom kunskap inom IT och verksamheter besitter vi även en kombinerad kunskap i området mellan IT och verksamheten. På så vis kan vi hjälpa att se till att de båda fungerar tillsammans på bästa sätt. 

EN DEL AV VISMA

Sedan 2014 är vi en del av Visma. Genom Visma kan vi idag leverera en ännu bättre helhetslösning.

Det är dags att ta din verksamhet till nya nivåer.

Boka en personlig presentation

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi för att bestämma en passande tid. Under en demo visar vi hur våra kunder får nytta av våra produkter.