Verksamhetskonsult

Vi söker ständigt efter nya talanger som brinner för att hjälpa organisationer som vill lyfta sin verksamhet till nya nivåer.

Om oss

Trimma är ett IT-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och projekt. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 75 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Våra kunder finns i alla branscher, till exempel fastigheter, myndigheter, processindustrier, försäljning och tjänstesektorn.  Bolaget ägs sedan 2016 av Visma AS i Norge. 

Vår vision är att vara världens mest attraktiva IT-arbetsgivare. 

Vad du får göra

Som verksamhetskonsult arbetar du i kundprojekt nära dina kollegor med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. Arbetet sker i projektform och innefattar kravhantering, analys, arkitektur, design, utveckling samt testning. Du har en central och bred roll med varierande arbetsuppgifter och arbetar både självständigt och i team direkt mot kunden. Vidare är du involverad i hela processen, från säljstöd till utveckling och förvaltning av olika BI-lösningar. Projekten ger dig möjligheten att lära känna många spännande företag och verksamheter inom olika branscher.

Placeringsort för tjänsten är på något av våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall eller Göteborg.

Vem du är

I denna tillsättning tror vi att flera olika profiler kan matcha våra förhoppningar. Vi tror exempelvis att du kan komma ifrån en bakgrund inom systemutveckling, där det är meriterande att även ha erfarenhet av databasutveckling i SQL. Alternativt att du har en akademisk bakgrund inom ekonomi, teknik eller statistik. Det är meriterande om du har erfarenhet av beslutstödsarbete, budget och prognoser eller goda kunskaper i Excel/SQL.

För att trivas i rollen som verksamhetskonsult ska du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt samt vara noggrann och ansvarstagande.

Några av förmånerna

KOMPETENSUTVECKLING

Som anställd har du stora möjligheter till ständig utveckling. Vi är verksamma i många branscher och möjligheten till att specialisera sig inom det som intresserar just dig är stort. Alla erbjuds ett internt mentorskapsprogram och alla hjälper varandra till framgång. 

FRISKVÅRD

Vi värnar om våra kollegors fysiska och psykiska välmående. Flertalet gemensamma aktiviteter i form av gruppträning, friluftsliv och tävlingar anordnas. Utöver det erbjuder Trimma ett generöst friskvårdsbidrag.

FLEXIBEL VARDAG

I arbetet mot att bli den bästa arbetsgivaren inom de marknader vi verkar inom är vi på Trimma väldigt måna om våra anställda. För att få hela livspusslet att gå ihop erbjuds allt från flexibla arbetstider och arbetsplats till  föräldralön och friskvård. Hos oss får du även möjligheten att själv välja varifrån du vill arbeta.

SOCIALA AKTIVITETER

Vi har kul ihop! Det gäller både på och utanför arbetsplatsen. Årliga konferensresor anordnas till intressanta platser, spelkvällar, roliga afterworks och spontana aktiviteter genomförs frekvent. Initiativ till sociala aktiviteter är varmt välkomna och ett högt deltagande tyder på att vi har kul tillsammans.

Välkommen in i familjen!