Utvecklare till Trimma

OM OSS

Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt baserad på standardteknik från Microsoft. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och projekt. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 70 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Våra kunder finns i alla branscher, till exempel fastigheter, myndigheter, processindustrier, försäljning och tjänstesektorn. Trimma ägs sedan 2016 av Visma AS i Norge. Läs mer på www.trimma.se.

Vill du jobba med systemutveckling i ett expanderande företag med egen produktutveckling? Då ska du söka dig till oss. Här får du ett utvecklande jobb, ett trevligt gäng omkring dig – och du blir en av våra viktigaste tillgångar.

En roll som systemutvecklare hos oss innefattar spännande samarbeten både med kollegor och externa kunder. Vill du arbeta långsiktigt i en ständigt utvecklande produkt, på en plats där alla lär av varandra och samarbetar för att ge kunden den bästa Business Intelligence-lösningen på marknaden? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma växer starkt och söker nu en duktig utvecklare till vårt moderna kontor mitt i Umeå.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att jobba med utveckling av vår egen webbaserade beslutsstödsprodukt INSIKT. Som INSIKT-utvecklare blir du en del av vårt scrum-team där du kommer att jobba tillsammans med kollegor med varierande erfarenhet. Hos oss jobbar alla utvecklare fullstack och du kommer att arbeta såväl med databaser och backend-logik som till att implementera användargränssnitt. Du arbetar både självständigt och i grupp med kollegor, allt är beroende på uppgiftens storlek. Alla utvecklare jobbar omväxlande med förvaltning av befintlig kod och nyutveckling av nya funktioner. Beroende på din bakgrund men framförallt dina intressen finns möjlighet att jobba mer kundnära framöver om så önskas.

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom datavetenskap eller systemvetenskap. En bakgrund som systemutvecklare och/eller erfarenhet av databasutveckling är meriterande. Vi utvecklar på Microsoftplattformen ASP.net i C# kombinerat med moderna Javascript-ramverk såsom TypeScript och React. God kunskap i Microsoft SQL Server ser vi som meriterande, då det är vår databasmotor.

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för produktutveckling samt affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att jobba agilt. Utöver detta ser vi att du som person har en god samarbetsförmåga och trivs med att jobba nära dina kollegor. Du bör också vara noggrann och ansvarstagande för att kunna arbeta självständigt om så behövs.

DIN ANSÖKAN

Skicka CV till: jobb@trimma.se