BI-utvecklare

Nu söker vi en BI-utvecklare som brinner för att hjälpa verksamheter nå nya nivåer.

Om oss

Trimma är ett IT-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och projekt. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 75 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Våra kunder finns i alla branscher, till exempel fastigheter, myndigheter, processindustrier, försäljning och tjänstesektorn.  Bolaget ägs sedan 2016 av Visma AS i Norge. 

Vår vision är att vara världens mest attraktiva IT-arbetsgivare. 

Om rollen

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på en flexibel arbetsplats i ett team där styrkan är att alla kollegor arbetar med liknande lösningar och där alla lär av varandra och samarbetar i projekt? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma växer starkt och söker en erfaren, ambitiös och duktig BI-utvecklare till något av våra kontor i Göteborg, Sundsvall, Örnsköldsvik eller Umeå. Tillsammans ger vi kunden den bästa BI-lösningen på marknaden.

Vad du får göra

Som BI-utvecklare arbetar du och dina kollegor med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. Kort och gott; implementera beslutsstödssystem till våra kunder. Arbetet sker i projektform och innefattar analys, design, utveckling, arkitektur och testning. Du har en central roll med spetskompetens inom tekniken och arbetar direkt mot kunden både självständigt och i team. Projekten omfattas av systemutveckling och implementation i många olika branscher och ger dig möjligheten att lära känna många spännande företag och verksamheter.  

Hos oss får du arbeta på en trivsam arbetsplats, i ett glatt och kompetent gäng i ett företag som går riktigt bra. Här finns alla möjligheter att påverka din arbetssituation.  

Vem du är

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet inom systemutveckling eller BI-området och är tekniskt intresserad. Det är meriterande om du har god kunskap inom Microsofts plattform och då specifikt SQL och Analysis Services. Har du spetskompetens inom BI-arkitektur är det även meriterande.

För att trivas i rollen som BI-utvecklare ska du ha ett intresse att arbeta i team tillsammans med kollegor och för att ta ansvar för den tekniska delen i våra BI-projekt. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha kundkontakt, en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, men samtidigt kunna arbeta självständigt, samt att du är noggrann och ansvarstagande. 

Några av förmånerna

KOMPETENSUTVECKLING

Som anställd har du stora möjligheter till ständig utveckling. Vi är verksamma i många branscher och möjligheten till att specialisera sig inom det som intresserar just dig är stort. Alla erbjuds ett internt mentorskapsprogram och alla hjälper varandra till framgång. 

FRISKVÅRD

Vi värnar om våra kollegors fysiska och psykiska välmående. Flertalet gemensamma aktiviteter i form av gruppträning, friluftsliv och tävlingar anordnas. Utöver det erbjuder Trimma ett generöst friskvårdsbidrag.

FLEXIBEL VARDAG

I arbetet mot att bli den bästa arbetsgivaren inom de marknader vi verkar inom är vi på Trimma väldigt måna om våra anställda. För att få hela livspusslet att gå ihop erbjuds flexibla arbetstider, föräldralön.

SOCIALA AKTIVITETER

Vi har kul ihop! Det gäller både på och utanför arbetsplatsen. Årliga konferensresor anordnas till intressanta platser, spelkvällar, roliga afterworks och spontana aktiviteter genomförs frekvent. Initiativ till sociala aktiviteter är varmt välkomna och ett högt deltagande tyder på att vi har kul tillsammans.

Välkommen in i familjen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund på tfn: 0733-51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 19 september, via www.clockworkpersonal.se.