Bli en del av Trimma

Vill du vara med och stärka människor och förbättra deras liv genom mjukvara? Häng med på vår resa!

Vi är Trimma

Vi är ett gäng på omkring 80 personer som alla är överens om att fatta beslut på magkänsla tillhör gårdagen. Vi hjälper istället företag att fatta smarta beslut som grundar sig i data. Detta gör vi genom våran egenutvecklade produkt INSIKT tillsammans med våra konsulter som stöttar företag i allt från att sätta mål och planera till analys och projekthantering. Som ledande leverantör och med över 400 genomförda projekt kan vi stolt kalla oss för experter på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Play Video about Personal

Utvecklare

Som utvecklare på Trimma är du en viktig del av vår långsiktiga produktutveckling. Du ingår i något av våra utvecklingsteam och jobbar med hela utvecklingsprocessen från kravinsamling och förstudier till testning och leverans. Hos oss jobbar alla utvecklare med hela produkten vilket innebär att du arbetar såväl med databaser och backend-logik som med implementation av webbaserade användargränssnitt.

Verksamhetskonsult

I rollen som verksamhetskonsult på Trimma möter du duktiga, drivande & spännande människor, både på våra olika kontor och hos våra kunder. Du ingår i kundprojekt och arbetar nära dina kollegor med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. I en central och bred roll med varierande arbetsuppgifter får du en bred erfarenhet av olika typer av verksamheter och tekniker.

Account manager

Säljarna på Trimma drivs av att arbeta med långsiktig försäljning mot spännande kunder i hela landet. Vardagen präglas av att sälja ett marknadsledande beslutsstöd som är viktigt för hur organisationer och bolag planerar och följer upp sin verksamhet. Här ingår du i ett högpresterande team där du tillsammans med dina kollegor på försäljningsavdelningen arbetar målmedvetet med hela säljprocessen, från första kundkontakt, till avtalsskrivande och kundansvar.

Nyexaminerad

Flertalet av våra medarbetare på Trimma började sin karriär hos oss direkt efter sin examen. Som nyutexaminerad blir du direkt en del av oss på Trimma och får möjlighet att jobba med flera olika branscher samtidigt som du jobbar nära kollegor som ger dig det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Du får även möjligheten att knyta kontakter med andra nyutexaminerade inom Vismakoncernen. Med en varierad och händelserik vardag med utmaningar som får dig att växa får du en unik kickstart hos oss och i din karriär som verksamhetskonsult eller utvecklare.

Hör från dina framtida kollegor

Några av förmånerna

KOMPETENSUTVECKLING

Som anställd har du stora möjligheter till ständig utveckling. Vi är verksamma i många branscher och möjligheten till att specialisera sig inom det som intresserar just dig är stort. Alla erbjuds ett internt mentorskapsprogram och alla hjälper varandra till framgång. 

FRISKVÅRD

Vi värnar om våra kollegors fysiska och psykiska välmående. Flertalet gemensamma aktiviteter i form av gruppträning, friluftsliv och tävlingar anordnas. Utöver det erbjuder Trimma ett generöst friskvårdsbidrag.

FLEXIBEL VARDAG

I arbetet mot att bli den bästa arbetsgivaren inom de marknader vi verkar inom är vi på Trimma väldigt måna om våra anställda. För att få hela livspusslet att gå ihop erbjuds allt från flexibla arbetstider och arbetsplats till  föräldralön och friskvård. Hos oss får du även möjligheten att själv välja varifrån du vill arbeta.

SOCIALA AKTIVITETER

Vi har kul ihop! Det gäller både på och utanför arbetsplatsen. Årliga konferensresor anordnas till intressanta platser, spelkvällar, roliga afterworks och spontana aktiviteter genomförs frekvent. Initiativ till sociala aktiviteter är varmt välkomna och ett högt deltagande tyder på att vi har kul tillsammans.

Sök en tjänst hos oss

Sök till graduateprogrammet

Tar du snart examen eller har du nyligt tagit examen och vill ut i arbetslivet? Då är vårt graduateprogram perfekt för dig. Här kan du läsa allt om vad det innebär.

Dags för examensarbete?

Vi älskar kunskap! Därför välkomnar vi studenter att skriva sina examensarbeten tillsammans med oss. Läs mer här.

Håll dig uppdaterad

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail via länken nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.