Karriär på Trimma
Vill du vara med och stärka människor och förbättra deras liv genom mjukvara? Häng med på vår resa!

Om oss

Vi är Trimma, ett gäng på 70 personer som alla är överens om att fatta beslut på magkänsla tillhör gårdagen. Vi hjälper istället företag att fatta smarta beslut som grundar sig i data. Detta gör vi genom våran egenutvecklade produkt INSIKT tillsammans med våra konsulter som stöttar företag i allt från att sätta mål och planera till analys och projekthantering. Som ledande leverantör och med över 400 genomförda projekt kan vi stolt kalla oss för experter på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Vi kännetecknas av vår flexibilitet, vårt snabbfotade sätt men framförallt att vi utgår från laget och gör allt detta möjligt, tillsammans. Ni hittar vårt härliga gäng i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg.

Att jobba på Trimma

Hör när några av våra kollegor svarar på frågan: ”Vad är det bästa med att jobba på Trimma?”

Trimma - Filip, Verksamhetskonsult

Det jag uppskattar mest med att arbeta på Trimma är den öppna, prestigelösa och engagerade stämningen som återfinns genom hela företaget. Det är otroligt roligt att arbeta med en egen produkt då man ständigt ser hur lösningen utvecklas och förbättras!

Konsultrollen innebär även spännande arbetsuppgifter, problemställningar, lösningar och lärdomar då vi jobbar med många olika kunder som har radikalt olika verksamheter. Detta har bidragit till att jag utvecklats otroligt mycket som konsult och som teknisk BI-utvecklare. Är man nyfiket lagd så finns fantastiska möjligheter att växa sin kompetens inom Microsofts BI-stack och samtidigt bygger på sin verksamhetsförståelse genom nya erfarenheter ihop med seniora kollegor.

 
Filip, Verksamhetskonsult

Trimma - Jonas, Utvecklare

På Trimma känner jag mig prioriterad av hela företaget. Vi har en "can do"-anda som gör att flexibla arbetstider, distansarbete och förändrade karriärsmål är enkelt att fixa. Som nyutexaminerad var jag osäker om ekonomi och beslutsstöd skulle fånga mitt intresse men den osäkerheten försvann snabbt.

Jag värdesätter att vi har korta beslutsvägar som möjliggör att jag kan lägga tiden på intressanta och utmanande uppgifter. Även att jag och mina kollegor i utvecklingsteamet får stort förtroende att skapa och prioritera utvecklingsärenden efter vad vi anser viktigt.

Allt detta tillsammans med regelbundna team-aktiviteter, After Works, LAN-kvällar, spännande konferenser, pingis-turneringar och mycket skratt gör Trimma till ett riktigt toppenställe!

 
Jonas, Utvecklare

Trimma - Fredrik, UX-designer

Vad jag gillar med Trimma är att det är en flexibel, ödmjuk och platt organisation där vi tar till vara på varandras erfarenheter och ambitioner, vilket gör att alla medverkar till att utveckla företaget. Att få gehör för bra idéer är enkelt och det går oftast fort från förslag till färdig lösning. Detta är något som motiverar mig då jag ser att vad jag gör kommer till användning och det går att påverka.

Det är lätt att fråga arbetskamrater om råd, hjälp eller feedback vilket skapar givande diskussioner och bidrar till att vi hittar nya bättre lösningar. Detta skapar en bra stämning och en nära relation mellan kollegor, där vi har roligt på jobbet och ofta hittar på saker tillsammans.

 
Fredrik, UX-designer

Några av våra förmåner


Kompetensutveckling

Som anställd har du stora möjligheter till ständig utveckling. Vi är verksamma i många branscher och möjligheten till att specialisera sig inom det som intresserar just dig är stort. Alla erbjuds ett internt mentorskapsprogram och alla hjälper varandra till framgång. 


Friskvård

Vi värnar om våra kollegors fysiska och psykiska välmående. Flertalet gemensamma aktiviteter i form av gruppträning, friluftsliv och tävlingar anordnas. Utöver det erbjuder Trimma ett generöst friskvårdsbidrag.


Flexibel vardag

I arbetet mot att bli den bästa arbetsgivaren inom de marknader vi verkar inom är vi på Trimma väldigt måna om våra anställda. För att få hela livspusslet att gå ihop erbjuds flexibla arbetstider, föräldralön.


Sociala aktiviteter

Vi har kul ihop! Det gäller både på och utanför arbetsplatsen. Årliga konferensresor anordnas till intressanta platser, spelkvällar, roliga afterworks och spontana aktiviteter genomförs frekvent. Initiativ till sociala aktiviteter är varmt välkomna och ett högt deltagande tyder på att vi har kul tillsammans.

Roller

På Trimma finns massor av olika spännande utvecklingsmöjligheter och roller, vad är du intresserad av?

Utvecklare

Som utvecklare på Trimma är du en viktig del av vår långsiktiga produktutveckling. Du ingår i något av våra utvecklingsteam och jobbar med hela utvecklingsprocessen från kravinsamling och förstudier till testning och leverans. Hos oss jobbar alla utvecklare med hela produkten vilket innebär att du arbetar såväl med databaser och backend-logik som med implementation av webbaserade användargränssnitt.

Verksamhetskonsult

I rollen som verksamhetskonsult på Trimma möter du duktiga, drivande & spännande människor, både på våra olika kontor och hos våra kunder. Du ingår i kundprojekt och arbetar nära dina kollegor med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. I en central och bred roll med varierande arbetsuppgifter får du en bred erfarenhet av olika typer av verksamheter och tekniker.

Sälj

Säljarna på Trimma drivs av att arbeta med långsiktig försäljning mot spännande kunder i hela landet. Vardagen präglas av att sälja ett marknadsledande beslutsstöd som är viktigt för hur organisationer och bolag planerar och följer upp sin verksamhet. Här ingår du i ett högpresterande team där du tillsammans med dina kollegor på försäljningsavdelningen arbetar målmedvetet med hela säljprocessen, från första kundkontakt, till avtalsskrivande och kundansvar.

Nyutexad

Flertalet av våra medarbetare på Trimma började sin karriär hos oss direkt efter sin examen. Som nyutexaminerad blir du direkt en del av oss på Trimma och får möjlighet att jobba med flera olika branscher samtidigt som du jobbar nära kollegor som ger dig det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Du får även möjligheten att knyta kontakter med andra nyutexaminerade inom Vismakoncernen. Med en varierad och händelserik vardag med utmaningar som får dig att växa får du en unik kickstart hos oss och i din karriär som verksamhetskonsult eller utvecklare.

Sök tjänst på Trimma

Spana in vår vardag