Vad kul att du är här!

Vi söker alltid efter talanger som vill vara med och stärka människor och förbättra deras liv genom mjukvara. Häng med på vår resa!

Om oss

Vi är Trimma, ett gäng på omkring 75 personer som alla är överens om att fatta beslut på magkänsla tillhör gårdagen. Vi hjälper istället företag att fatta smarta beslut som grundar sig i data. Genom våran egenutvecklade produkt INSIKT stöttar företag i allt från att sätta mål och planera till analys och projekthantering. Som ledande leverantör och med över 400 genomförda projekt kan vi stolt kalla oss för experter på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Vi kännetecknas av vår flexibilitet, vårt snabbfotade sätt, och framförallt att vi utgår från laget för att göra allt detta möjligt, tillsammans. Ni hittar vårt härliga gäng i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg.

Vad händer framöver?

Uniaden

Vi närvarar alltid på Uniaden och samma sak gäller såklart i år. Där kommer ni kunna träffa några av oss och prata karriär. Se till att skapa en profil och boka in kontaktsamtal redan nu på Uniadens hemsida.

Graduateprogrammet

Varje år har vi ett graduateprogram där du som nyexaminerad ges chansen att ta en genväg in i arbetslivet. Här får du kombinera utbildning med arbete för att så smidigt som möjligt börja din karriär. Läs mer och ansök till graduateprogrammet senast 28 februari.

Håll dig uppdaterad!

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail via länken nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.

Hör från dina framtida kollegor

Några av förmånerna

KOMPETENSUTVECKLING

Som anställd har du stora möjligheter till ständig utveckling. Vi är verksamma i många branscher och möjligheten till att specialisera sig inom det som intresserar just dig är stort. Alla erbjuds ett internt mentorskapsprogram och alla hjälper varandra till framgång. 

FRISKVÅRD

Vi värnar om våra kollegors fysiska och psykiska välmående. Flertalet gemensamma aktiviteter i form av gruppträning, friluftsliv och tävlingar anordnas. Utöver det erbjuder Trimma ett generöst friskvårdsbidrag. 

FLEXIBEL VARDAG

I arbetet mot att bli den bästa arbetsgivaren inom de marknader vi verkar inom är vi på Trimma väldigt måna om våra anställda. För att få hela livspusslet att gå ihop erbjuds flexibla arbetstider, föräldralön.

SOCIALA AKTIVITETER

Vi har kul ihop! Det gäller både på och utanför arbetsplatsen. Årliga konferensresor anordnas till intressanta platser, spelkvällar, roliga afterworks och spontana aktiviteter genomförs frekvent. Initiativ till sociala aktiviteter är varmt välkomna och ett högt deltagande tyder på att vi har kul tillsammans.

Roller

Utvecklare

Som utvecklare på Trimma är du en viktig del av vår långsiktiga produktutveckling. Du ingår i något av våra utvecklingsteam och jobbar med hela utvecklingsprocessen från kravinsamling och förstudier till testning och leverans. Hos oss jobbar alla utvecklare med hela produkten vilket innebär att du arbetar såväl med databaser och backend-logik som med implementation av webbaserade användargränssnitt.

Verksamhetskonsult

I rollen som verksamhetskonsult på Trimma möter du duktiga, drivande & spännande människor, både på våra olika kontor och hos våra kunder. Du ingår i kundprojekt och arbetar nära dina kollegor med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. I en central och bred roll med varierande arbetsuppgifter får du en bred erfarenhet av olika typer av verksamheter och tekniker.

Account manager

Säljarna på Trimma drivs av att arbeta med långsiktig försäljning mot spännande kunder i hela landet. Vardagen präglas av att sälja ett marknadsledande beslutsstöd som är viktigt för hur organisationer och bolag planerar och följer upp sin verksamhet. Här ingår du i ett högpresterande team där du tillsammans med dina kollegor på försäljningsavdelningen arbetar målmedvetet med hela säljprocessen, från första kundkontakt, till avtalsskrivande och kundansvar.

Nyexaminerad

Flertalet av våra medarbetare på Trimma började sin karriär hos oss direkt efter sin examen. Som nyutexaminerad blir du direkt en del av oss på Trimma och får möjlighet att jobba med flera olika branscher samtidigt som du jobbar nära kollegor som ger dig det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Du får även möjligheten att knyta kontakter med andra nyutexaminerade inom Vismakoncernen. Med en varierad och händelserik vardag med utmaningar som får dig att växa får du en unik kickstart hos oss och i din karriär som verksamhetskonsult eller utvecklare.

Sök en tjänst hos oss

Sök till graduateprogrammet

Tar du snart examen eller har du nyligt tagit examen och vill ut i arbetslivet? Då är vårt graduateprogram perfekt för dig. Här kan du läsa allt om vad det innebär.

Dags för examensarbete?

Vi älskar kunskap! Därför välkomnar vi studenter att skriva sina examensarbeten tillsammans med oss. Läs mer här.