Examensarbete

Vi älskar kunskap! Därför välkomnar vi studenter att skriva sina examensarbeten tillsammans med oss. Hör av dig så pratar vi mer om just ditt examensarbete.

Vad handlar ditt examensarbete om?

Inom våra tre huvudavdelningar verksamhetskonsult, sälj och utveckling söker vi alltid efter ny kunskap. Oavsett vad du studerar är vi alltid intresserade av att höra från dig. Vi är öppna för att både komma med förslag på lämpliga arbeten inom våra intresseområde och att du som student själv kan komma med ett förslag som vi kan utforma tillsammans. Just nu är vi lite extra intresserade av:

Utveckling:

  • Machine Learning
  • Cloud architecture

Verksamhetskonsult:

  • Applicerad Machine Learning
  • Data factory

Sälj:

  • Automatisering inom sälj och/eller marknadsföring

Vad erbjuder vi dig?

Vi vill såklart att ditt examensarbete ska bli så lyckat som möjligt. Därför kommer vi försöka hjälpa dig på traven med:

  • En kontaktperson hos oss som ni kan bolla frågor med
  • Tillgång till all vår expertis
  • Möjlighet till en arbetsplats på våra kontor
  • Gott kaffe
  • En potentiell framtida anställning

Hör från tidigare exjobbare

Daniel

”Att ha fått möjligheten att tillämpa mina kunskaper från universitetet på ett verkligt projekt för ett riktigt företag har varit både motiverande och lärorikt. Det var en enorm trygghet att redan känna till företagskulturen när jag sedan sökte jobb på Trimma. Jag skulle inte tveka på att göra samma resa igen!”

Kristoffer

”Att skriva exjobb tillsammans med med Trimma var verkligen superkul. Det gav en perfekt insyn i företaget och var väldigt motiverande. Efter varje möte/avstämning var man jätteinspirerad med flera nya idéer att prova på.”

Exempel på tidigare arbeten

Kan Machine Learning skapa träffsäkrare analyser?

Maskininlärning, eller engelskans Machine Learning, är i sig inget nytt begrepp. Däremot har dess användningsområden och frekvens ökat avsevärt under det senaste decenniet och numera appliceras maskininlärning på allt från självkörande bilar till filmrekommendationer. Men kan tekniken nyttjas för att skapa träffsäkrare analyser? Kristoffer började på vår utvecklingsavdelning under våren och innan dess skrev han sitt examensarbete inom datavetenskap om just huruvida maskininlärning kan bidra till träffsäkrare analyser.

Sales Forecasting by Assembly of Multiple Machine Learning Methods: A stacking approach to supervised machine learning

Today, digitalization is a key factor for businesses to enhance growth and gain advantages and insight in their operations. Both in planning operations and understanding customers the digitalization processes today have key roles, and companies are spending more and more resources in this fields to gain critical insights and enhance growth.

Hör av dig så pratar vi mer!

Håll dig uppdaterad

Gillar du gratis mat, spelkvällar, föreläsningar, graduateprogram och jobbmöjligheter? Skriv in din mail via länken nedan så ser vi till att hålla dig uppdaterad.