Nyhetsarkiv

 • Borgholms kommun väljer INSIKT

 • Devyser valde INSIKT som sitt BI-verktyg

  Devyser har valt INSIKT som analys och budget verktyg. INSIKT är ett komplett system som effektiviserar företags verksamhetsstyrning med ett mycket användarvänligt och webbaserat gränssnitt. Med INSIKT får Devyser marknadens mest användarvänliga beslutsstöd där de kommer planera och följa upp verksamheten genom de samverkande modulerna INSIKT Planering och INSIKT Analys.

 • Sandvikenhus väljer INSIKT Målstyrning för sitt förbättringsarbete

  Sandvikenhus har valt INSIKT Målstyrning som verktyg för sitt förändrings- och förbättringsarbete. Läs vad kunden tycker om produkten.

 • Copperstone Resources väljer INSIKT som beslutsstödsystem

  Copperstone Resources AB har valt att hantera sitt planerings- och uppföljningsarbete med hjälp av INSIKT från Trimma. INSIKT är ett komplett beslutstöd som effektiviserar företags verksamhetsstyrning med ett enkelt och webbaserat gränssnitt. Med INSIKT får Copperstone marknadens mest användarvänliga beslutsstöd där de kommer planera och följa upp verksamheten genom de samverkande modulerna INSIKT Planering och INSIKT Analys.

 • VIBO väljer beslutsstödsystemet INSIKT

  Vilhelmina Bostäder AB och Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB har valt beslutsstödsystemet INSIKT för att effektivisera processerna kring budget, prognos och uppföljning. VIBO kommer implementera INSIKT Analys och INSIKT Planering. Sedan tidigare använder sig VIBO av POÄNGEN Hyra.

 • Gävle Hamn AB väljer anläggningsregister från Trimma

  Gävle Hamn AB har valt Trimmas webbaserade anläggningsregister POÄNGEN Komponent för sitt fastighetsbestånd. POÄNGEN Komponent ger stöd för komponentavskrivningar enligt K3 genom enkel och överskådlig komponentindelning samt hantering av skattemässiga såväl som bokföringsmässiga värden.

 • Analys och budgetverktyg för XR Bolagen

  XR Bolagen AB har valt INSIKT från Trimma som analys och budgetverktyg i koncernen. Med INSIKT får XR marknadens mest användarvänliga beslutsstöd där de kommer planera och följa upp verksamheten genom de samverkande modulerna INSIKT Planering och INSIKT Analys.

 • Norrtälje Vatten och Avfall väljer INSIKT som projekt- och beslutshanteringssystem

  Norrtälje Vatten och Avfall (NVAA) har valt att effektivisera företagets verksamhetsstyrning med beslutsstödsprodukten INSIKT. Målet är att frigöra tid för analys och förenkla processerna kring budget- och prognosarbetet samt förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen

 • Icehotel väljer business intelligence från Trimma

  Icehotel AB har valt att implementera business intelligence system och väljer INSIKT. I INSIKT har de ett komplett system för verksamhetsstyrning och genom samverkande moduler får de stöd under hela processen – från planering, till analys och uppföljning.

 • ByggPartner väljer projekt- och beslutshanteringssystem

  ByggPartner har valt INSIKT som beslusstödssystem. INSIKT syftar till att effektivisera företags verksamhetsstyrning, förbättra och spara tid i planeringsprocesserna för budget, prognos och projekt.

 • Hyresbostäder i Norrköping AB väljer Beslutsstöd

  Hyresbostäder i Norrköping AB har valt INSIKT som system för beslutsstöd och verksamhetsstyrning. Hyresbostäder kommer att planera och följa upp verksamheten samt stötta projektorganisationen genom INSIKT Analys, INSIKT Planering och INSIKT Projekt.

 • INSIKT - Stöd för Internet explorer upphör

  Från och med hösten 2021 kommer INSIKT inte stödja Internet Explorer 11. Vi rekommenderar er som använder IE11 att byta till en mer modern webbläsare.

 • NP3 Fastigheter väljer projekt- och beslutshanteringssystem

  Fastighetsbolaget NP3 Fastigheter har valt INSIKT som beslusstödssystem för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter med hög direktavkastning främst i norra Sverige.

 • Uppsalahem AB väljer anläggningsregister från Trimma

  Uppsalahem har valt POÄNGEN Komponent som sitt anläggningsregister. POÄNGEN Komponent är ett komplett anläggningsregister med stöd för K3 redovisning.

 • Strängnäs Fastighets AB väljer INSIKT som sitt beslutsstöd

  Strängnäs Fastighets AB har valt att effektivisera företagets verksamhetsstyrning med beslutsstödsprodukten INSIKT. Målet är att frigöra tid för analys och förenkla processerna kring budget- och prognosarbetet samt förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen.

 • Presto Brandsäkerhet AB väljer beslutsstöd

  Det är med glädje vi nu välkomnar Presto Brandsäkerhet AB till INSIKT-familjen. Presto är ett spännande bolag som växer både inom och utom Sveriges gränser.

 • Webinar - INSIKT 10

  På detta webinar kommer vi att presentera beslutsstödsprodukten INSIKT och de senaste nyheterna i den nyaste versionen.

 • Trimmas Graduateprogram - Sök till programmet nu!

  Nu har vi äntligen öppnat ansökningen till vårt mycket populära graduateprogram för systemutvecklare och verksamhetskonsulter.

 • Trimma och Elecosoft erbjuder en integrerad lösning gällande projektuppföljning

  Bakgrunden är det ökade behovet inom bygg- och installationsbranschen av ett systemstöd för att hantera den ekonomiska uppföljningen av sin projektportfölj.

 • Nyheter i POÄNGEN

  Utvecklarna på POÄNGEN har legat i på sistone och gjort en hel del förbättringar i produkten samt tagit fram ett par nya funktioner.

 • Västvatten upphandlar beslutsstöd för projektplanering

  Västvatten AB har valt att effektivisera företagets verksamhetsstyrning med beslutsstödsprodukten INSIKT.

 • Releasevecka - INSIKT 10

  Med stolthet och glädje släpper vi nu nästa version av INSIKT. Vi kommer under en veckas tid med start måndag 19/10 dagligen att släppa kortare filmer på hur nya versionen ser ut och delar av den nya funktionalitet som numer finns tillgänglig.

 • Account Manager till Trimma

  Här är nu chansen för dig som drivs av att arbeta med långsiktig försäljning mot spännande kunder i hela landet, i en växande, framgångsrik och kompetenstung organisation där entreprenörsanda råder. Vill du liksom oss växa med våra kunder, medarbetare och produkter, i kombination med att du har kul på jobbet? Då är drömjobbet ute nu.

 • Hestia Fastighetsförvaltning investerar i nytt beslutsstöd

  Målet är att underlätta och förbättra tillgängligheten av ekonomisk information i organisationen för att frigöra tid för analys och förenkla processerna kring budget- och prognosarbetet. Hestia använder sig av INSIKT Analys och INSIKT Planering.

 • Webinarhöst hos Trimma

  Häng med när vi kickar igång höstens webinarserie med beslutsstöd. Vi ger dig chansen att få veta mer om hur vi skapar växande möjligheter för Din verksamhet.

 • Användarutbildningar i INSIKT - Hösten 2020

  Lär dig grunderna i INSIKT Analys och Planering. Utbildningen är en blandning av teori, demo och övningar och det kommer finnas goda möjligheter att ställa frågor och styra innehållet. Du kommer lära dig att skapa snygga och lättanvända rapporter i INSIKT Analys och hur du delar dem med dina kollegor.

 • Kungliga Dramatiska Teatern väljer INSIKT

  Kungliga Dramatiska Teatern, mer känd som Dramaten, har valt INSIKT som sitt analys- och budgetverktyg. Dramaten kommer använda sig av INSIKT Analys och INSIKT Planering.

 • Skellefteå Industrihus väljer beslutsstödsystem

  Skellefteå Industrihus har valt att effektivisera sin verksamhet med INSIKT och POÄNGEN Komponent. Data hämtas från ekonomisystemet Fenix, rapporter och analyser görs direkt i INSIKT, budget och prognoser samt alla projekt planeras också i INSIKT där det finns stöd för K3.

 • Webinar INSIKT

  Är du intresserad av beslutsstöd? Vill du veta hur ni får ut det mesta av era verksamhetssystem och arbetar smartare med budget och prognoser? Registrera dig på vårt webinar där vi går igenom beslutsstödsprodukten INSIKT.

 • Driftunderhåll INSIKT/POÄNGEN

 • Utbildningar online i INSIKT

  Lär dig grunderna i INSIKT Analys. Utbildningen är en blandning av teori, demo och övningar och det kommer finnas goda möjligheter att ställa frågor och styra innehållet. Du kommer lära dig att skapa snygga och lättanvända rapporter i INSIKT Analys och hur du delar dem med dina kollegor.

 • Webinarvecka 20-24 april.

  Under en vecka i april erbjuder vi kostnadsfria webinarer på hela vår produktportfölj av beslutsstöd. Boka upp i kalendrarna redan nu så att du inte missar något.

 • Swemaint AB väljer INSIKT

  Swemaint AB har valt beslutsstödsprodukten INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. INSIKT kommer stödja hela processen från planering till uppföljning och förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen.

 • Nytt datum: INSIKT Användarträff 2020

 • Information gällande Trimma ABs verksamhet

  Uppdatering gällande Trimma ABs verksamhet i relation till covid-19 (corona).

 • TLV avropar INSIKT via Kammarkollegiet och Atea

 • Uppdatering: Utbildningstillfällen i INSIKT

  Lär dig grunderna i INSIKT Analys och Planering. Utbildningen är en blandning av teori, demo och övningar och det kommer finnas goda möjligheter att ställa frågor och styra innehållet. Du kommer lära dig att skapa snygga och lättanvända rapporter i INSIKT Analys och hur du delar dem med dina kollegor. Du kommer lära dig grunderna i INSIKT Planering samt möjligheterna att utnyttja mer avancerade hjälpfunktioner för att få mer hjälp i planeringsarbetet.

 • Användarträff INSIKT 2020

  Nu har vi skickat inbjudningar till årets Användarträff. Användarträffen äger rum den 21-22 april i Umeå. Efter tidigare års succéer har vi i år utökat med fler deltagarplatser, parallella seminarier och större möjlighet till nätverkande med andra användare av INSIKT. Läs mer.

 • Vi söker utvecklare

  Vill du jobba med systemutveckling i ett expanderande företag med egen produktutveckling? Då ska du söka dig till oss. Här får du ett utvecklande jobb, ett trevligt gäng omkring dig – och du blir en av våra viktigaste tillgångar

 • Vi söker Verksamhetskonsult

  Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta i ett team där styrkan är att alla kollegor arbetar med samma typ av lösningar och där alla lär av varandra och samarbetar i projekt? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma växer starkt och söker en erfaren, ambitiös och duktig beslutstödskonsult till vårt moderna kontor mitt i stan. Tillsammans ger vi kunden den bästa BI-lösningen på marknaden.

 • Utvecklingspedagogik Sverige AB väljer INSIKT

  Utvecklingspedagogik Sverige AB har valt att effektivisera företagets verksamhetsstyrning med beslutsstödsprodukten INSIKT. Målet är att underlätta och förbättra tillgängligheten av ekonomisk information i organisationen för att frigöra tid för analys och förenkla processerna kring budget- och prognosarbetet. Utvecklingspedagogik använder sig av huvudprodukten INSIKT Analys och Planering.

 • Astrid Lindgren AB väljer INSIKT

  Astrid Lindgren AB har valt att effektivisera företagets verksamhetsstyrning med beslutsstödsprodukten INSIKT. Syftet är att underlätta budget- och prognosarbetet samt få ett skarpare verktyg för analys och uppföljning.

 • Bjäre Kraft investerar i INSIKT

  Bjäre Kraft har valt att effektivisera företagets verksamhetsstyrning med beslutsstödsprodukten INSIKT. Målet är att förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen, frigöra tid för analys och förenkla processerna kring budget- och prognosarbetet. Inledningsvis kommer data hämtas från affärssystemet Microsoft Dynamics AX. INSIKT kommer stödja hela processen från budget och prognoser till analyser och uppföljning.

 • Nyköpingshem AB väljer INSIKT

  Nyköpingshem AB har valt att effektivisera företagets verksamhetsstyrning med beslutsstödsprodukten INSIKT. Målet är att förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen, frigöra tid för analys och förenkla processerna kring budget- och prognosarbetet samt hanteringen av projekt. Nyköpingshem kommer använda sig av INSIKT Analys, INSIKT Planering och INSIKT Projekt.

 • Trimma söker - Verksamhetskonsult med IT-bakgrund

  Har du en bakgrund inom systemutveckling/databashantering eller är du kanske nyutexaminerad system- eller datavetare? Vill du konsultera företag och organisationer i affärsstyrning genom att erbjuda marknadens bästa beslutsunderlag? Vi växer och söker fler engagerade och duktiga medarbetare, både erfarna och mer juniora profiler, till vårt kontor i Örnsköldsvik.

 • Pressmeddelande: Trimma vinner upphandlingar hos kommuner

  På kort tid har Trimma AB vunnit upphandlingar av system för budget, prognos och uppföljning hos två stycken svenska kommuner. Vallentuna Kommun i Stockholms län och Ale Kommun i Västra Götalands län har båda valt beslutsstödsprodukten INSIKT för att stödja kommunerna i deras arbete med budget, prognos och uppföljning.

 • Vi fortsätter och växa - Trimma söker Account Manager

  Här är nu chansen för dig som drivs av att arbeta med långsiktig försäljning mot spännande kunder i hela landet, i en växande, framgångsrik och kompetenstung organisation där entreprenörsanda råder.

 • Eskilstuna Kommunfastigheter AB väljer INSIKT

  Eskilstuna Kommunfastigheter AB har efter en genomförd offentlig upphandling med omfattande kravspecifikation valt beslutsstödsprodukten INSIKT för att effektivisera sin verksamhetsstyrning.

 • Trimma söker Ekonomiansvarig

  Här är chansen för dig som självständigt vill driva ekonomiarbetet i en framgångsrik och kompetenstung organisation där entreprenörsanda råder.

 • Wallfast väljer INSIKT Projekt

  Trimma levererar projektverktyget INSIKT Projekt till fastighetsbolaget Wallfast efter en upphandlingsprocess med flera leverantörer.

 • God Jul och Gott Nytt År

  Trimma vill önska alla kunder, leverantörer och medarbetare en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Tack vare våra kunder har vi möjlighet att skänka en gåva till Musikhjälpen

 • BRA väljer beslutsstödsprodukten INSIKT

  Flygbolaget BRA har valt beslutsstödet INSIKT för att effektivisera sin verksamhetsstyrning.

 • SGS Studentbostäder väljer INSIKT

  Ytterligare en fastighetsverksamhet har valt att arbeta med Trimma och beslutsstödsprodukten INSIKT.

 • Länsförsäkringar väljer INSIKT

  Länsförsäkringar Västerbotten har valt beslutsstödsprodukten INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning.

 • Einar Mattsson väljer INSIKT

  Einar Mattsson har efter genomförd upphandling valt beslutsstöd från Trimma.

 • INSIKT Projekt - ett nytt kraftfullt projektverktyg

  En helt ny, fristående produkt i INSIKT-familjen

 • Wästbygg Gruppen väljer INSIKT

  INSIKT kommer att stödja hela processen från planering till analyser och uppföljning.

 • Trimma söker Beslutsstödskonsulter

  Vill du jobba i ett expanderande företag med spännande uppdrag och topprankade produkter?

 • Nu lanserar vi INSIKT 8! Allt är likt och allt är nytt

  INSIKT 8 innehåller ett uppdaterat användargränssnitt och en ny teknisk plattform.

 • Signalisten väljer INSIKT

  Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna har valt INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning.

 • Nya avrop på statligt ramavtal för beslutsstöd

  ESV och Nordiska museet har avropat INSIKT på det statliga ramavtalet för beslutsstöd.

 • SISAB väljer INSIKT

  SISAB har valt INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning.

 • Möt Trimma på ESV-dagen den 11 oktober

  Vi visar hur myndigheter och andra organisationer använder INSIKT för skapa ett effektivt arbete med budget och prognoser samt rapportering och uppföljning

 • Svensk Bilprovning väljer INSIKT

  INSIKT kommer att stödja hela processen från planering och prognos till analys och rapportering

 • Trimma söker konsultchef

  Vill du jobba i ett expanderande företag med spännande uppdrag och topprankade produkter?

 • Thorengruppen väljer INSIKT

  Avtalet innefattar konsulttjänster, licenser, utbildning och uppgraderingsavtal.

 • Visma förvärvar Trimma och stärker sitt erbjudande

  I och med förvärvet stärker Visma sitt erbjudande inom business intelligence till medelstora företag och offentlig sektor.

 • ALMI väljer INSIKT

  Det statligt ägda bolaget Almi Företagspartner AB väljer INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning.

 • SSR väljer INSIKT

  SSR väljer INSIKT för att effektivisera organisationens verksamhetsstyrning och rapportering

 • Profoto AB väljer INSIKT

  Profoto AB väljer INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning

 • Bostads AB Eidar väljer INSIKT

  Bostads AB Eidar har efter offentlig upphandling valt INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning

 • Trimma deltar på ESV-dagen och eFörvaltningsdagarna

  Kom och besök oss på ESV-dagen den 6 oktober samt 7-8 oktober på e-Förvaltningsdagarna

 • Thomas Concrete Group väljer INSIKT

  Thomas Concrete Group har valt beslutsstödsprodukten INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning

 • PIKAB-koncernen väljer INSIKT

  Piteå Kommunföretag AB (PIKAB) har efter offentlig upphandling valt INSIKT

 • SSSB väljer INSIKT

  SSSB har valt INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning.

 • Helsingsborgshem väljer INSIKT

  Helsingborgshem har efter offentlig upphandling valt INSIKT för att effektivisera företagets verksamhets- styrning

 • Trimma rankas som ett av Sveriges hetaste it-bolag

 • Mitthem väljer INSIKT

 • eHälsomyndigheten väljer INSIKT

 • Karlstads Bostads väljer INSIKT

 • Medley väljer INSIKT som molntjänst

 • INSIKT i topp när Trimma vinner statlig upphandling