Devyser valde INSIKT som sitt BI-verktyg

Devyser har valt INSIKT som sitt BI-verktyg för analys och budget. INSIKT är ett komplett system som effektiviserar företags verksamhetsstyrning genom ett mycket användarvänligt webbaserat gränssnitt. Med INSIKT får Devyser marknadens mest användarvänliga beslutsstöd där de kommer planera och följa upp verksamheten genom de samverkande modulerna INSIKT Planering och INSIKT Analys.

INSIKT Planering så hanteras budget och prognoser, där gränssnittet möjliggör att ett stort antal budgetläggare kan involveras och där planeringsarbetet underlättas genom en rad smarta funktioner. Systemet uppmuntrar även till direkt dialog mellan användare, vilket förenklar budgetarbetet och ökar dess kvalitet.

Tack vare samverkan mellan modulerna kommer Devyser med hjälp av INSIKT Analys följa upp verksamheten och där medarbetare själva kan skapa analyser och rapporter och följa data ned till transaktioner. Genom systemets tillgänglighet och användarvänlighet kommer data bli beslut och rätt information att vara tillgänglig hela tiden.

För mer information kontakta:
Christopher Jonsson, Sälj- och Marknadschef, Trimma AB
Tel: 070-624 26 20
E-post: christopher.jonsson@trimma.se

Trimma AB

Trimma är experter på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Med engagerade konsulter och förstklassiga produkter skapar vi förutsättningar för att öka din lönsamhet, samtidigt som vi ger dig tid över. Med den tiden kan du optimera och utveckla din verksamhet. Vi är främst kända för INSIKT, marknadens mest användarvänliga beslutsstöd samt POÄNGEN.

Devyser

Devyser utvecklar och säljer testkit och mjukvara för genetisk testning till laboratorier i över 45 länder. Produkterna används för avancerad DNA-testning inom onkologi, transplantation och ärftliga sjukdomar för att möjliggöra skräddarsydd cancerbehandling, diagnos av ett stort antal genetiska sjukdomar samt uppföljning av transplanterade patienter. Devysers produkter förenklar komplexa genetiska testprocesser, förbättrar provgenomströmningen, minimerar manuella moment och levererar snabba resultat. Devyser grundades 2004 och har sin bas i Stockholm.

För mer information: www.devyser.com