Analys och budgetverktyg för XR Bolagen

XR Bolagen AB har valt INSIKT från Trimma som analys och budgetverktyg i koncernen. INSIKT är ett komplett system som effektiviserar företags verksamhetsstyrning med ett mycket användarvänligt och webbaserat gränssnitt. Med INSIKT får XR marknadens mest användarvänliga beslutsstöd där de kommer planera och följa upp verksamheten genom de samverkande modulerna INSIKT Planering och INSIKT Analys.

INSIKT Planering så hanteras budget och prognoser, där gränssnittet möjliggör att ett stort antal budgetläggare kan involveras och där planeringsarbetet underlättas genom en rad smarta funktioner. Systemet uppmuntrar även till direkt dialog mellan användare, vilket förenklar budgetarbetet och ökar dess kvalitet. Integrationer kommer skapas mellan INSIKT och Dynamics NAV samt Visma Administration.

Tack vare samverkan mellan modulerna kommer XR med hjälp av INSIKT Analys följa upp verksamheten och där medarbetare själva kan skapa analyser och rapporter och följa data ned till transaktioner. Genom systemets tillgänglighet och användarvänlighet kommer data bli beslut och rätt information att vara tillgänglig hela tiden. Till INSIKT Analys kommer data också hämtas från Dynamics NAV samt Visma Administration.

”För oss i XR koncernen är det viktigt att beslut tas utifrån en tydlig, gemensam, bild av ekonomin i företaget. Vi ser fram emot att arbeta med INSIKT för att ytterligare förstärka detta i vår prognos- och budgetprocess.”
Malin Edman, CFO

För mer information kontakta:
Christopher Jonsson, Sälj- och Marknadschef, Trimma AB
Tel: 070-624 26 20
E-post: christopher.jonsson@trimma.se

Trimma AB
Trimma är experter på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Med engagerade konsulter och förstklassiga produkter skapar vi förutsättningar för att öka din lönsamhet, samtidigt som vi ger dig tid över.
Med den tiden kan du optimera och utveckla din verksamhet. Vi är främst kända för INSIKT, marknadens mest användarvänliga beslutsstöd samt POÄNGEN.

XR Bolagen AB
XR-koncernen samlar Skaraborgs bästa helhetslösningar inom transport, entreprenad och miljöhantering. Vi är tillräckligt stora för att kunna lova effektiva och lönsamma tjänster inom våra områden, men också tillräckligt små för att ge dig personlig och nära service. XR – Vi möter dig på vägen!

För mer information: www.xr.nu