Hyresbostäder i Norrköping AB väljer Beslutsstöd

Hyresbostäder i Norrköping AB har valt INSIKT som system för beslutsstöd och verksamhetsstyrning. Hyresbostäder kommer att planera och följa upp verksamheten samt stötta projektorganisationen genom INSIKT Analys, INSIKT Planering och INSIKT Projekt.

I INSIKT Planering hanteras budget och prognos för resultat. Med hjälp av INSIKT Analys följs verksamheten upp bl.a. på resultat och projekt. Därutöver kommer Hyresbostäder med hjälp av INSIKT Projekt att hantera alla sina projekt, stora som små. Projektmodulen är ett heltäckande verktyg för projekthantering som ger organisationen stöd i process och aktiviteter, hanterar projektekonomi, kalkyler och likviditet samt ger möjlighet till uppföljning på såväl övergripande nivå som på detaljnivå.

INSIKT kommer huvudsakligen att hämta data från Visma Business men även fakturainformation från Palette.

”För oss på Hyresbostäder är det viktigt att kunna följa hela vår projektportfölj på ett enkelt och träffsäkert sätt. Med vårt val av Trimma som leverantör ser vi att de behov vi har tillgodoses på ett bra sätt och det kommer att underlätta all vår projekthantering framåt.” Stefan Källman, chef Projekt & Inköp.

”För oss på ekonomiavdelningen är det viktigt att våra beslut tas utifrån en tydlig bild av ekonomin i företaget. Vi ser fram emot att arbeta med INSIKT för att ytterligare förstärka detta.”
Susanne Diener, Ekonomichef

INSIKT har bra möjligheter till integration mot våra nuvarande system, det passar också väl in i vår strategi framåt där vi ser en plattform med sammankopplade integrerade tjänster som vi enkelt kan skala och anpassa till framtida behov.”
Projektledare Anna Wikberg som leder införandet och IT-chef Mattias Persson


För mer information kontakta:
Christopher Jonsson, Försäljningschef, Trimma AB
Tel: 070-624 26 20, E post: christopher.jonsson@trimma.se

Trimma AB
Trimma är experter på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Med engagerade konsulter och förstklassiga produkter skapar vi förutsättningar för att öka din lönsamhet, samtidigt som vi ger dig tid över. Med den tiden kan du optimera och utveckla din verksamhet. Vi är främst kända för INSIKT, marknadens mest användarvänliga beslutsstöd samt POÄNGEN.

Hyresbostäder i Norrköping AB
Hyresbostäder är Norrköpings största bostadsföretag, med ca 9 800 lägenheter och drygt 300 lokaler. Vi vill vara det personliga bostadsbolaget, där du som hyresgäst är i centrum. Vi hjälper våra hyresgäster att skapa ett hem, bland annat genom att erbjuda Norrköpings bredaste urval av bostäder och möjligheter att skräddarsy sitt boende efter tycke och smak.
För mer information: www.hyresbostader.se