Presto Brandsäkerhet AB väljer beslutsstöd

Det är med glädje vi nu välkomnar Presto Brandsäkerhet AB till INSIKT-familjen. Presto valde INSIKT som sitt beslutsstöd i konkurrens med andra produkter. Presto är ett spännande bolag som växer både inom och utom Sveriges gränser. Presto kommer att planera och följa upp verksamheten genom INSIKT Analys och INSIKT Planering. I INSIKT Planering hanteras budget och prognos för resultat, lön och intäkt per tekniker. Med hjälp av INSIKT Analys följs verksamheten upp bl.a. på resultat, order och kundreskontra. Därutöver finns stöd i systemet för koncernhantering samt valuta, viktigt då Presto förvärvar bolag både i Sverige och utomlands. INSIKT hämtar huvudsakligen data från Jeeves affärssystem men även fakturainformation från Medius och data avseende arbetsorderhantering från Mobigo.

”Presto hade ett behov av ett system för planering och uppföljning. Efter noggrann utvärdering av olika verktyg på marknaden föll valet på Insikt från Trimma. Våra krav på systemet var att systemet ska vara anpassningsbart utifrån våra behov samt användarvänligt. Vi har haft ett bra samarbete med Trimma redan från början. Även när problem har uppstått har vi alltid fått snabb återkoppling och stöd. Vi får även bra respons från våra medarbetare.

Vi är helt övertygade att INSIKT från Trimma är ett system som bäst möter våra behov.” – Tatiana Pryadko, Business Controller på Presto Brandsäkerhet AB.

För mer information kontakta:
Christopher Jonsson, Försäljningschef, Trimma AB
Tel: 070-624 26 20, E post: christopher.jonsson@trimma.se

Trimma AB
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för effektiv verksamhetsstyrning. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT – marknadens mest användarvänliga verktyg för beslutsstöd baserat på Microsoft-teknik. Verksamhetsförståelse är vår styrka, snabbhet ett kännetecken.

Presto Brandsäkerhet AB
Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. För mer information: www.presto.se