Webinarhöst hos Trimma

Häng med när vi kickar igång höstens webinarserie med beslutsstöd. Vi ger dig chansen att få veta mer om hur vi skapar växande möjligheter för Din verksamhet.

Anmäl Dig och Dina kollegor till våra kostnadsfria webinarer:

Tisdag 8 september 13:00 – INSIKT

Den kompletta systemet för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi visar hur INSIKT hjälper er att budgetera, göra prognoser samt hur ni skapar snygga rapporter och analyserar informationen på djupet.

Anmäl dig HÄR

Tisdag 15 september 09:00 – POÄNGEN Komponent

Vi visar varför vårt anläggningsregister sparar massor av tid och förenklar arbetet med komponentindelande anläggningstillgångar.

Anmäl dig HÄR

Torsdag 17 september 10:00 – INSIKT Projekt

Ta del av vår heltäckande lösning för projekthantering. Vi visar varför ett hundratal kunder valt INSIKT Projekt som lösning för att hantera alla sina projektprocesser och projekttyper från ekonomisk projektplanering till riskhantering och uppföljning.

Anmäl dig HÄR

Måndag 28 september 14.00 – POÄNGEN Hyra

POÄNGEN är ett komplett system för hyressättning enligt bruksvärdesprincipen. Produkten är lättanvänd och visuell och ger såväl interna medarbetare som hyresgäster tillgång till information rörande hyressättning och lägenhetens egenskaper.

Anmäl dig HÄR

Tisdag 29 september 10:00 – INSIKT för Kommuner

En beslutsstödslösning för kommuner baserat på INSIKT. Vi visar hur ett beslutsstöd anpassat för kommuner fungerar och varför INSIKT skapar bättre förutsättningar för planering och uppföljning.

Anmäl dig HÄR

Tisdag 6 Oktober – INSIKT Projekt

Ta del av vår heltäckande lösning för projekthantering. Vi visar varför ett hundratal kunder valt INSIKT Projekt som lösning för att hantera alla sina projektprocesser och projekttyper från ekonomisk projektplanering till riskhantering och uppföljning.

Anmäl dig HÄR