Trimma söker Ekonomiansvarig

Här är chansen för dig som självständigt vill driva ekonomiarbetet i en framgångsrik och kompetenstung organisation där entreprenörsanda råder. Har du en bred bakgrund inom ekonomi och van vid att arbeta med administrativa processer? Då kan detta vara din nästa utmaning.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig hos oss kommer din vardag att präglas av att du äger, driver, utvecklar och praktiskt arbetar med den administrativa delen på Trimma, det vill säga projektadministration, fakturahantering, lönehantering, löpande redovisning, månads- och årsbokslut samt koncernrapportering. Du kommer att ha stora kontaktytor såväl inom som utanför bolaget och kommer att ingå i större ekonomi-/controllernätverk, där engelska är koncernspråk.

Din profil

Vi tror att du i grunden är civilekonom, med inriktning mot redovisning. Din utbildningsbakgrund är dock inte det viktigaste, utan det är din praktiska erfarenhet av arbetet som vi lägger störst tyngd vid. Har du erfarenhet från redovisningsbyrå eller annan konsultbransch, gärna med inriktning på tjänsteförsäljning, är det meriterande. Idag arbetar vi i Jeeves, men kommer inom en snar framtid att byta affärssystem, så har du arbetat med IT-projekt tidigare är det en fördel.

För att vi alla ska trivas med varandra är det viktigt att du är van att arbeta självständigt, samtidigt som du självklart kan samarbeta och är en anpassningsbar och smidig person. Hos oss har vi ett öppet och positivt sinne, vilket vi kommer att värdesätta även hos dig. Vi värdesätter också att du har en hög integritet. På Trimma har vi historiskt sett haft en väldigt låg personalomsättning och vi tror och hoppas att även du vill arbeta länge med att utveckla och driva Trimma fortsatt framåt.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund på tfn: 0733-51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 15 april, via www.clockworkpersonal.se.

Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt baserad på standardteknik från Microsoft. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och målstyrning. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 50 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Trimma ägs sedan 2016 av Visma AS i Norge. Läs mer på www.trimma.se.