BRA väljer beslutsstödsprodukten INSIKT

Flygbolaget BRA har valt beslutsstödsprodukten INSIKT för att effektivisera sin verksamhetsstyrning. Målet är att förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen, frigöra tid för analys och förenkla processerna kring budget- och prognosarbetet. I ett första steg kommer data integreras från ekonomisystemet Visma Control. INSIKT kommer stödja hela processen från budget och prognoser till analyser och uppföljning.

För mer information kontakta:
Andreas Forsberg, VD, Trimma AB Tel: 070-647 77 10, E-post: andreas.forsberg@trimma.se

Trimma AB
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för effektiv verksamhetsstyrning. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT – marknadens mest användarvänliga verktyg för beslutsstöd baserat på Microsoft-teknik. Verksamhetsförståelse är vår styrka, snabbhet ett kännetecken. För mer information: www.trimma.se

BRA
BRA är en förkortning för Braathens Regional Airlines, men det är också ett löfte om hur vi vill uppfattas av våra kunder. BRA är det lokala flygbolaget som knyter samman 13 svenska städer, med Bromma flygplats som nav. BRA är miljöcertifierat enligt ISO 14001 sedan 2009 och arbetar aktivt för ett fossilfritt inrikesflyg. Varje år flyger 2,2 miljoner resenärer med BRA och under 2016 och 2017 har bolaget fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder. BRA har 1200 medarbetare på våra 13 destinationer; Stockholm Bromma, Umeå, Östersund, Sundsvall, Visby, Trollhättan, Göteborg, Växjö, Kalmar, Ronneby, Halmstad, Ängelholm och Malmö. BRA ägs av Braganza som är Per G Braathens svenska investmentbolag. För mer information: www.flygbra.se