INSIKT Projekt – ett nytt kraftfullt projektverktyg från Trimma

Under vintern 2017 välkomnade vi en ny medlem i INSIKT-familjen – en helt ny, fristående produkt som vi kallar INSIKT Projekt. Nu gör vi vår breda marknadslansering och är övertygade om att vi täpper igen ett hål bland tyngre projektverktyg.

Använding av INSIKT Projekt

INSIKT Projekt passar olika typer av projekt, alltifrån små till riktigt stora. Det kan vara exempelvis nybyggnations-, underhålls-, investerings- eller administrativa projekt.

Det vi är särskilt stolta över är hur kraftfullt och samtidigt enkelt verktyget är. Tydligt och enkelt i sitt gränssnitt och samtidigt oerhört kraftfullt och precist, eftersom det integreras mot underliggande system.

Vad är INSIKT Projekt?

Först av allt är det ett smart och genomtänkt projektverktyg med tydliga visuella inslag som gör det väldigt lättarbetat.

”Nummer ett var att skapa ett fantastiskt projektverktyg. Nummer två var att koppla på vår kompetens runt beslutsstöd och ekonomi. Där hittade vi något helt nytt – nåt som gör att INSIKT Projekt verkligen står ut.”  – Andreas Forsberg, vd, Trimma

Du har stöd rakt igenom hela projektet med alla de funktioner du förväntar dig; processmallar för olika typer av projekt, projektfaser med aktiviteter, projektdeltagare kopplas till olika projekt och ansvar fördelas över olika aktiviteter, osv.

Men det som gör INSIKT Projekt särskilt kraftfullt är kopplingen mot underliggande verksamhets/affärssystem. Vad betyder det i praktiken?

Ett projektverktyg med extra kraft

Med INSIKT Projekt kan du givetvis sätta upp projektkalkyler för kostnader, investeringar och likviditet.

Men det stannar inte där. Data från verksamhetens underliggande system konsolideras och kopplas samman med projekten. Det betyder att användarna alltid arbetar med aktuella data! Utfallsdata hämtas från källsystemen och en användare kan analysera budget/utfall ned på detaljnivå.

En bred lansering

Vi har tagit fram verktyget i samarbete med Stångåstaden AB, det största bostadsbolaget i Linköping med närmare 20 000 lägenheter. Vi har sett det som ett framgångsfaktor att under utvecklingstiden få arbeta nära ett så framgångsrikt bostadsbolag.

”Det här verktyget bryter i mångt och mycket ny mark. Vi kan redan nu se hur vår projektstyrning ger oss nya insikter, större kontroll och i slutändan kan vi ta bättre beslut. För oss har det varit både kul och intressant att tillsammans med Trimma ta fram en sådan här produkt och min förhoppning är att andra kommer uppleva samma fördelar med verktyget som vi gör.” – Per Sjösvärd, IT-Chef, Stångåstaden

Redan idag använder flera av våra kunder lösning för att hantera olika typer av projekt. Nu går vi ut brett mot marknaden för att visa hur kraftfullt ett projektverktyg egentligen kan vara.

Vill Ni veta mer om INSIKT Projekt  kontakta:

Peter Levisson (fd Berggren), Account Manager, Trimma AB
Tel: 070-378 20 42, E-post: peter.berggren@trimma.se

Christopher Jonsson, Account Manager, Trimma AB
Tel: 070-62 42 620, E-post: christopher.jonsson@trimma.se

Markus Skoglund, Account Manager, Trimma AB
Tel: 070-330 20 69, E-post, markus.skoglund@trimma.se