Signalisten väljer INSIKT

Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna har valt INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. Målet är att förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen. Integrationer kommer i första hand göras mot ekonomisystemet Visma Control samt fastighetssystemet Vitec. INSIKT kommer att stödja hela processen från planering till analyser och uppföljning.

För mer information kontakta:
Andreas Forsberg, VD, Trimma AB Tel: 070-647 77 10, E-post: andreas.forsberg@trimma.se

Trimma AB Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för effektiv verksamhetsstyrning. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT – marknadens mest användarvänliga verktyg för beslutsstöd baserat på Microsoft-teknik. Verksamhetsförståelse är vår styrka, snabbhet ett kännetecken. För mer information: www.trimma.se

Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse där verksamhetens årliga resultat alltid stannar kvar i företaget. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger vi ca 3800 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna. För mer information: www.signalisten.se