Möt Trimma på ESV-dagen den 11 oktober

ESV-dagen är en mötesplats för personer som arbetar med ekonomistyrning i staten. Årets ESV-dag fokuserar på samverkan och digitaliseringen av den offentliga sektorn. Du som deltar får veta hur statens tjänster kan göras både effektivare och bättre. Vi bjuder till exempel på en programpunkt om hur man arbetat med digitalisering i Danmark. Dessutom finns Gabriel Wikström, folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister på plats för att berätta om regeringens arbete med e-hälsa. Flera hundra personer kommer för att lyssna till föredrag, nätverka och ta del av nya idéer – var med du också!

Trimma AB finns på plats och visar den topprankade beslutsstödsprodukten INSIKT. Vi visar hur myndigheter och andra organisationer använder INSIKT för skapa ett effektivt arbete med budget och prognoser samt rapportering och uppföljning. Vi berättar också om de avrop som hittills gjorts på ramavtalet för Beslutsstöd. Kom och besök oss!

När: 11 oktober
Var: Stockholmsmässan i Älvsjö
Anmäl dig senast 30 september: http://sites.legaonline.se/esv/book/?eventID=1408647

Mer information: http://www.esv.se/ESV-dagen/