Trimma söker konsultchef

Vill du jobba i ett expanderande företag med spännande uppdrag och topprankade produkter? Här får du ett utvecklande jobb, ett trevligt gäng omkring dig – och du blir en av våra viktigaste tillgångar.

Konsultchef
Trimma fortsätter växa och vi närmar oss totalt 50 medarbetare. Som chef för vår konsultgrupp på 12 personer i Umeå har du stort fokus på kunder, leveranser och medarbetare. Du ansvarar för konsultgruppens affärer och leveranser till kund. På det sättet kommer du att ha ett stort engagemang i kund- och marknadsrelaterade aktiviteter. Du kommer även att arbeta med egna konsultuppdrag.

Möjlig bakgrund för dig är konsultchef, ekonomichef, controller, revisor, beslutsstödskonsult, affärssystemskonsult eller projektledare. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller IT. Det är meriterande med erfarenhet av personalansvar, affärssystem, rapportering, beslutsstödsystem eller budget-/prognosmodeller.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att driva enhetens utveckling framåt. Du kommer att vara stationerad i Umeå samt ingå i företagets ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till vd. Ansökan skickas snarast, urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan bestående av cv, personligt brev och referenser via e-post till jobb@trimma.se.

Platsannons

Kontaktperson är:

Andreas Forsberg, VD
Mobil: 070-647 77 10
Telefon: 090-71 20 03
andreas.forsberg@trimma.se