Thorengruppen väljer INSIKT

Thorengruppen har valt beslutsstödsprodukten INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. INSIKT kommer att stödja hela processen från planering och prognos till analys och rapportering. Avtalet innefattar konsulttjänster, licenser, utbildning och uppgraderingsavtal.

För mer information kontakta:
Andreas Forsberg, VD, Trimma AB
Tel: 070-647 77 10, E-post: andreas.forsberg@trimma.se

Trimma AB
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för effektiv verksamhetsstyrning. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT – marknadens mest användarvänliga verktyg för beslutsstöd baserat på Microsoft-teknik. Verksamhetsförståelse är vår styrka, snabbhet ett kännetecken.

Thorengruppen AB
ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang som innevarande år omsatte drygt 800 MSEK. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Vi är idag över 1 000 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildning från Arvidsjaur i norr till Malmö i söder. För mer information: thorengruppen.se