Profoto AB väljer INSIKT

Profoto AB väljer INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. Målet är att förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen. INSIKT kommer att stödja hela forecast- och rapporteringsprocessen med bland annat säljprognoser för samtliga återförsäljare runt om i världen, rullande prognoser, valutahantering, koncernhantering samt rapporter och analyser.

För mer information kontakta:
Andreas Forsberg, VD, Trimma AB
Tel: 070-647 77 10, E-post: andreas.forsberg@trimma.se

Trimma AB
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för effektiv verksamhetsstyrning. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT – marknadens mest användarvänliga verktyg för beslutsstöd baserat på Microsoft-teknik. Verksamhetsförståelse är vår styrka, snabbhet ett kännetecken.

Profoto AB
Profoto grundades i Stockholm 1968 av fotografen och ingenjören Eckhard Heine och fotoutrustnings återförsäljare Conny Dufgran. Deras förhållande började när Conny sålde Eckhard en blixt som inte fungerade. Irriterad över den felande blixten åkte Eckhard hem för att uppfinna en ny typ av blixt. Han återvände ett par veckor senare med en överlägsen produkt. Några år efter det ställde Eckhard och Conny ut den första Pro-1 generatorn på Photokina-mässan i Köln. Det blev en omedelbar succé. Profoto föddes.