Thomas Concrete Group väljer INSIKT

Thomas Concrete Group har valt beslutsstödsprodukten INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. Avtalet innefattar konsulttjänster, licenser, utbildning och uppgraderingsavtal.

INSIKT kommer att stödja hela verksamhetsprocessen från budgetering till analys och uppföljning. Målet är att förbättra tillgängligheten till verksamhetskritisk information och generera bättre och säkrare beslutsunderlag.

För mer information kontakta:
Andreas Forsberg, VD, Trimma AB
Tel: 070-647 77 10, E-post: andreas.forsberg@trimma.se

Trimma AB
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för effektiv verksamhetsstyrning. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT – marknadens mest användarvänliga verktyg för beslutsstöd baserat på Microsoft-teknik. Verksamhetsförståelse är vår styrka, snabbhet ett kännetecken.

Thomas Concrete Group
Thomas Concrete Group är en svensk koncern som tillverkar och distribuerar betong till kommersiella och privata kunder. Företaget grundades 1955 i Karlstad av Martin Thomas och har idag sin verksamhet i USA, Tyskland, Polen, Norge och Sverige. Antal anställda är 1300 (2014) och omsättningen 3,2 miljarder SEK (2014). För mer info: www.thomasconcretegroup.com