SSSB väljer INSIKT

Stiftelsen Stockholms Studentbostäder (SSSB) har valt INSIKT för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. Avtalet innefattar konsulttjänster, licenser, utbildning och uppgraderingsavtal. INSIKT kommer att stödja hela beslutsstödsprocessen från budget och projektplanering till analys och uppföljning.

Målet är att förbättra tillgängligheten till verksamhetskritisk information och generera bättre och säkrare beslutsunderlag.

För mer information kontakta:
Andreas Forsberg, VD, Trimma AB
Tel: 070-647 77 10, E-post: andreas.forsberg@trimma.se

Trimma AB
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för effektiv verksamhetsstyrning. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT – marknadens mest användarvänliga verktyg för beslutsstöd baserat på Microsoft-teknik. Verksamhetsförståelse är vår styrka, snabbhet ett kännetecken.

SSSB
Stiftelsen Stockholms Studentbostäder (SSSB) erbjuder Stockholms studenter ett trivsamt och prisvärt studentboende. Vi är störst på studentbostäder med nästan 8 000 rum och lägenheter över hela Stockholm. SSSB har en dynamisk, ung målgrupp bestående av både svenska och internationella högskolestudenter. SSSB har drygt 70 anställda om omsätter ca 370 miljoner SEK. För mer information: www.sssb.se