Medley väljer INSIKT som molntjänst

Medley AB väljer INSIKT som molntjänst för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. Avtalet innefattar konsulttjänster, drift, licenser, utbildning och uppgraderingsavtal. Målet är att förbättra tillgängligheten av verksamhetskritisk information i organisationen. INSIKT kommer att stödja hela verksamhetsprocessen från budgetering och prognoser till analyser och uppföljning.

För mer information kontakta:
Andreas Forsberg, VD, Trimma AB
Tel: 070-647 77 10, E-post: andreas.forsberg@trimma.se

Trimma AB
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för effektiv verksamhetsstyrning. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT – marknadens mest användarvänliga verktyg för beslutsstöd baserat på Microsoft-teknik. Verksamhetsförståelse är vår styrka, snabbhet ett kännetecken.

Medley AB
Medley AB driver 35 bad- och friskvårdsanläggningar i 21 kommuner runt om i Sverige. Medley har ett brett utbud inom bad, gym och gruppträning. Bolaget har ca 270 st anställda och omsatte ca 310 miljoner kronor 2013. För mer information: www.medley.se