INSIKT Bättre beslut och smartare verksamhetsstyrning

Läs mer om INSIKT Boka demo

INSIKT Bättre beslut och smartare verksamhetsstyrning

Läs mer om INSIKT Boka demo

Analys

Rapporter och analys

Ett användarvänligt och webb-baserat gränssnitt mot Microsofts OLAP-teknik gör det möjligt för alla medarbetare att skapa analyser och rapporter. Information kan lätt vridas och vändas både som diagram och siffror. Även analys av mycket stora volymer av data ger en omedelbar respons. Medarbetarna kan själva med hjälp av verktyget se trender och förstå vad som driver verksamheten. Utifrån analyser skapas modifierbara rapporter som enkelt distribueras till andra medarbetare eller grupper av medarbetare.

Mer om Analys

Planering

Budget och prognos

Genom produktens webbgränssnitt kan ett stort antal medarbetare involveras i budgetarbetet utan att göra processen svår och tidskrävande. Planeringsarbetet baserat på budget eller rullande prognoser kan snabbas upp och gör att en större delaktighet bland medarbetarna skapas. Data matas in via webbläsaren och integreras mot underliggande verksamhetssystem. Analys av differenser mellan faktiskt utfall, planer och prognoser sker enkelt med INSIKT Analys.

Mer om Planering

Projekt

Projekthantering och uppföljning

INSIKT Projekt är ett fristående och heltäckande verktyg för projekthantering. Verktyget stödjer hela verksamhetens projektbehov oavsett om det handlar om mindre administrativa projekt eller stora investeringsprojekt. Projekt kan planeras och följas upp i alla olika delar och processer. INSIKT stödjer hela projektarbetet genom processmallar som är anpassade för olika typer av projekt. Projektdeltagare kopplas enkelt till projekt genom olika roller och ansvar fördelas för olika aktiviteter under hela projektprocessen

Mer om Projekt
Vi med INSIKT

Nyheter

 • Användarträff INSIKT 2020

  Nu har vi skickat inbjudningar till årets Användarträff. Användarträffen äger rum den 21-22 april i Umeå. Efter tidigare års succéer har vi i år utökat med fler deltagarplatser, parallella seminarier och större möjlighet till nätverkande med andra användare av INSIKT. Läs mer.

 • Vi söker utvecklare

  Vill du jobba med systemutveckling i ett expanderande företag med egen produktutveckling? Då ska du söka dig till oss. Här får du ett utvecklande jobb, ett trevligt gäng omkring dig – och du blir en av våra viktigaste tillgångar

 • Trimmas Graduateprogram

  Succén fortsätter. Trimma kör för andra året ett graduateprogram med start i juni 2020. Vi söker verksamhetskonsulter till våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik och Göteborg samt utvecklare till Umeå.

 • Vi söker Verksamhetskonsult

  Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta i ett team där styrkan är att alla kollegor arbetar med samma typ av lösningar och där alla lär av varandra och samarbetar i projekt? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma växer starkt och söker en erfaren, ambitiös och duktig beslutstödskonsult till vårt moderna kontor mitt i stan. Tillsammans ger vi kunden den bästa BI-lösningen på marknaden.

Fler nyheter

POÄNGEN Hyra är ett komplett system för hyressättning enligt bruksvärdesprincipen. Produkten är lättanvänd och visuell och ger såväl interna medarbetare som hyresgäster tillgång till information rörande hyressättning och lägenhetens egenskaper. Information om den enskilde hyresgästens hyra kan enkelt publiceras via internet. Det ger bostadsföretagen en möjlighet att enkelt kommunicera till samtliga hyresgäster om hur hyran är uppbyggd.

Mer om Hyra

POÄNGEN Komponent är ett webbaserat anläggningsregister för komponentindelade anläggningstillgångar. Produkten är speciellt utvecklad för de behov som finns inom fastighetsbranschen. POÄNGEN Komponent stödjer även andra branscher med betydande anläggningar såsom energi, vatten och produktion. Som stöd för komponentavskrivning enligt K3 finns förutom komponentindelning möjligheten att visa såväl skattemässiga som bokföringsmässiga värden.

Mer om Komponent
Boka en personlig presentation

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi för att bestämma en passande tid. Under en demo visar vi hur våra kunder får nytta av våra produkter.