Ansök till Trimmas graduateprogram redan nu!

Trimma lanserar ett graduateprogram med start i juni 2019. Vi söker verksamhetskonsulter till våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik och Göteborg samt utvecklare till Umeå. Programmet fokuserar på att ge dig en kickstart hos oss och i din karriär inom BI området. Vi erbjuder dig en omfattande utbildning inom BI området. Då Trimma är en del av Visma­-koncernen kommer även graduateprogrammet att genomföras i samverkan med andra Vismabolag vilket innebär att du även får se andra delar av Vismas verksamhet och skaffa dig ett kontaktnätverk inom koncernen. Programmet pågår under 6 månader och därefter ser vi en fortsättning för dig som tillsvidareanställd.

Programmet varvas med utbildningar och praktik där du är med i våra kundprojekt och levererar kundlösningar som uppfyller våra kunders önskemål och verksamheter. Du kommer att få möjlighet att jobba med flera olika branscher och jobba nära kollegor och andra graduatedeltagare. Utbildningarna kommer dels att vara inom ramen för Trimmas del av graduateprogrammet men även inslag av utbildning tillsammans med övriga graduatedeltagare på andra delar av Visma för att få en större inblick i vad hela koncernen jobbar med.

Programmet startar i juni 2019 med ett uppehåll under sommarveckorna och därefter fortsättning i augusti.

Vem söker vi?

  • Nyutexaminerad inom systemvetenskap eller civilingenjörs-/ masterexamen inom Data/IT
  • Goda akademiska resultat
  • Du som har ett driv att utveckla dig själv och bidra till såväl Trimmas som våra kunders utveckling
  • Du som är självgående och analytisk med ett driv att utveckla dig själv
  • Du som har ett brinnande intresse för teknik kombinerat med verksamhetsutveckling

Som en del i graduateprogrammet får du:

  • En unik start på karriären med möjlighet till snabb utveckling inom BI området
  • Möjlighet att komma i kontakt med många olika brancher
  • Ett kontaktnätverk inom Visma
  • En varierad och händelserik vardag
  • Utmaningar som får dig att växa!

 

Läs mer om tjänsten som verksamhetskonsult och utvecklare här

Låter detta intressant? Skicka din ansökan till jobb@trimma.se med märkning Graduateprogrammet 2019 senast 2019-03-10.